Missionamme on tarjota mahdollisimman helppo ja mukava tapa syödä arjessa terveellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Komeron annosateriat sisältävät aina vähintään 30 % kasviksia. Runsas kasvispitoisuus tukee hyvinvointia ja pienentää samalla aterian ympäristöjalanjälkeä. Kun lautasella on runsaasti kasviksia ja sopivasti proteiinia, saat tasapainoista energiaa arkeen sekä teet valinnan, joka on parempi myös maapallolle.

Teemme työtä ympäristöä arvostaen ja pyrimme toiminnassamme mahdollisimman ekologiseen kokonaisratkaisuun. Sillä mitä syömme on erittäin suuri merkitys ilmastonmuutoksen kannalta. Siirtämällä ruokavaliota kasvispitoisempaan suuntaan voimme yhdessä hidastaa ilmastonmuutosta, ja pienilläkin arjen valinnoilla on väliä.

Komeron avulla on myös helppo minimoida kotona syntyvä ruokahävikki, joka on yksi merkittävimmistä ympäristökuorman aiheuttajista. Lisäksi raaka-aineissamme suosimme suomalaisia pientuottajia, jotta jokainen annos tukee myös paikallista vastuullisuutta.

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että tofu-annoksemme tofu tulee Jalotofulta: suomalaiselta yritykseltä, joka on perustettu vuonna 1989 ja valmistaa tofunsa Tammisaaressa.

Muovi on hyvä ja ympäristöystävällinen ratkaisu varmistamaan ruoka-aineiden säilyvyys ja puhtaus. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että muovia ei päädy luontoon. Suosimme biopohjaisia ja biohajoavia muoveja.

Komeron pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Valmisaterian kartonkiosa lajitellaan pahvinkeräykseen ja tyhjät puhtaat kääreet voidaan lajitella muovin keräykseen.
Vinkki: käytä boksia kierrätysastiana!